Personlig udvikling – værktøjskassen

Personlig udvikling kræver de rigtige værktøjer. Jeg har samlet en del heraf til inspiration  under dette menu punkt.

Det er vigtigt at nævne at værktøjerne er til inspiration. Du kan langt hen af vejen få et godt udbytte af inspirationen alene, men ønsker du at gå ind i en større personlig udviklingsproces så vil jeg anbefale dig at få tilknyttet en personlig coach. Dette anbefaler jeg, da du i din egen nysgerrighed vil være farvet af den kontekst du står i. Dit syn i helikopterperspektivet vil så at sige være begrænset og farvet af hvem du er, hvad din historie er og hvilke fortællinger du og omverdenen har af dig selv og din situation. En coach vil ikke have nogen aktier i dit liv og er ikke personlig involveret, hvorfor vedkommende kan være endnu mere nysgerrig på dine perspektiver og udsagn, hvilket alt andet lige vil give dig refleksioner som du ikke selv vil kunne fremdrage. Disse refleksioner kan være forskellen mellem succes og fiasko i processen.

Personlig udvikling

Jeg har tidligere selv skrevet en blog omkring min egen personlige udviklingsproces. Bloggen beskriver blandt andet mine tanker undervejs i processen. Den opmærksomme læser vil også kunne se, at jeg selv valgte professionel støtte i form af en psykolog og en coach. Min egen nysgerrighed på værktøjerne gjorde dog, at jeg kunne være fokuseret på hvilke områder der var interessant for mig at få belyst. Dette betød blandt andet at jeg bevægede mig hurtigere imod resultater, men også at jeg minimerede mine omkostninger til personlig rådgivning. Du kan læse denne blog her.

Personlig udvikling

Hvis du efter at være blevet inspireret af denne side tænker, at du er klar til at gå ind i en personlig udviklingsproces og ønsker sparring/støtte i denne. Så kan du til enhver en tid kontakte mig. De fleste har et behov for 1-3 personlige samtaler for at komme godt igennem processen. Men enkelte har udfordringer, der er af et sådan omfang, at der kræves flere samtaler end dette.

En samlet pakke for 3 personlige samtaler koster kr. 1.295 inkl. moms.

En samlet pakke for 10 personlige samtaler koster kr. 3.995 inkl. moms.

En personlig samtale omfatter forberedelse, 50 minutters samtale og efterfølgende refleksion.

Samtalerne gennemføres altid i et rum/kontekst hvor du føler dig tilpas. Det kan være på din arbejdsplads, det kan være i dit hjem eller det kan være som ‘walk and talk’. Derfor har jeg valgt, at skype (alternativt facetime) er stedet hvor vi mødes.

Hvis ovenstående tilbud skulle have din interesse så giv mig et kald eller send mig en mail eller benyt en af de øvrige kontaktmuligheder her.

—–

Interesseret i coaching? Send mig en besked på mail eller ring på 21 96 81 17 for en uforpligtende samtale eller book en aftale direkte i min kalender, så kontakter jeg dig på det ønskede tidspunkt.

Det skulle glæde mig at hører fra dig.

Share This: