Network Marketing som udviklingsværktøj

Under dette menupunkt har jeg samlet alle de væsentligste informationer omkring Network Marketing. Her er alt hvad du behøver at vide indledningsvis omkring arbejdet med netværk som et personligt udviklingsredskab.

Network Marketing
Relationer skaber netværk.

Grunden til at jeg har dette emne med på hjemmesiden, og linker til hvorledes der kan arbejdes med dette er, at det er en god understøttelse i forhold til det at skabe personlig udvikling, arbejde med sit mindset og ikke mindst de adfærdsændringer der er påkrævet for succes.

Fordelen ved denne forretning som arbejdsredskab er, at du vil opleve og se konkrete resultater efterhånden som du udvikler dig. Du vil ikke bare opleve den personlige udvikling i dagligdagen, men også opleve økonomiske resultater som følge heraf. Derudover vil du også opleve, at dit netværk udbygges og dine handlingsmuligheder ligeså.

Network Marketing – får industrien den respekt den fortjener? Her vil jeg behandle de skrøner der er om industrien. Hvad er rigtigt? Hvad er forkert?

Network Marketing – hvordan ser en network marketing organisation ud? Det er interessant at se på hvorledes en netværksorganisation ser ud ift. alle andre organisationer. Det er heri en del af skrønerne også opstår.

At skabe en passiv indkomst. Hvorfor er det interessant at skabe sig en passiv indkomst? Hvad vil det betyde for dig at have en sådan?

MyAloeVera – hvordan skaber du en konto? Her giver jeg dig muligheden for at komme tæt på mig i dit arbejde med din personlige udvikling. Det er her jeg får muligheden for at hjælpe dig mest direkte imod dine mål.

Inspiration

Hvis du selv skulle have lyst til at kigge nærmere på emnet så kan jeg anbefale følgende bøger:

Eric Worre – GoPro 7 steps to becoming a network marketing professional

Dave O’Connor – How to create the mindset of a network marketing champion

Brian Carruthers – Building an empire, the most complete blueprint to building a massive NETWORK MARKETING BUSINESS

—–

Interesseret i coaching? Send mig en besked på mail eller ring på 21 96 81 17 for en uforpligtende samtale eller book en aftale direkte i min kalender, så kontakter jeg dig på det ønskede tidspunkt.

Det skulle glæde mig at hører fra dig.

Share This: