Forever Living Products – en global mulighed

Forever Living Products er en global aktør indenfor helse, velvære og beauty. Det er en af verdens førende Network Marketing virksomheder.

Forever Living Products
Jeg har valgt at samarbejde med Forever Living Products fordi jeg igennem en periode testede deres produkter i forbindelse med min træning. Som triatlet er jeg fokuseret på min ernæring og det plus denne kan give mig i forhold til energi og hurtigere restitution.

Jeg havde på daværende tidspunkt været igennem kombinationer af forskellige energi- og proteindrikke samtidig med at jeg tog  mine daglige vitaminer i forbindelse med mine måltider. Det var en forholdsvis dyr affære specielt når man som jeg forventer kvalitet, service og effekt. At jeg så i mit daværende optimale setup måtte handle med 4 forskellige leverandører gjorde det også tidskrævende. Jeg har nu erstattet alle mine produkter med produkter fra Forever Living Products og oplever en effekt som er identisk eller bedre end det hidtige setup.

Denne oplevelse gjorde, at jeg involverede mig i forretningen Forever Living Products og var det der gjorde, at jeg blev selvstændig forhandler af produktet. Ikke bare for at sælge produkterne, men også for at rådgive og vejlede andre til, hvorledes de kunne få en sundere livsstil.

Forever Living Products beskæftiger sig ikke bare med produkter indenfor fitness. Som nævnt i indledningen så beskæftiger de så også med velvære og beauty. Du kan læse mere om virksomheden og dens produkter her.

Kunne du ligesom jeg tænke dig at samarbejde med virksomheden så er du velkommen til at kontakte mig. Det kan du gøre her.

Check out our newest video that helps explain our compensation plan to those interested in joining Forever! Share with others and help them discover the Forever Opportunity!

 

Jeg har et team der består af high-performing individer fra både Danmark, Spanien, Grækenland, Italien og Sydafrika. Det er på disse markeder jeg primært opererer, men jeg har også medlemmer fra en del andre lande. Det er det sjove ved at samarbejde med Forever Living Products. Man møder mennesker fra alle kulturer og alle sociale lag. Man bliver udfordret samtidig med at man føler et ansvar for andres succes. Det tiltaler mig.

Vil du være en del af mit Forever Living Products dream team?

Hvis du ønsker dette så ring på +45 21 96 81 17, send mig en mail eller book en aftale direkte i min kalender, så kontakter jeg dig på det ønskede tidspunkt.

Det skulle glæde mig at hører fra dig.

 

Hvis du selvstændigt vælger at oprette dig via Forever Living Products sider og ønsker at være en del af mit team så skal du tilvælge undertegnede som sponsor. Mit FBO-nummer (Forever Business Owner) er 460000714690.

Share This: