Om – Det personlige mission statement, mit WHY

Under dette menupunkt præsentere jeg mig selv, mine idéer, mine værdier og mine holdninger – herunder mit personlige mission statement.

Det er altid sjovt og udfordrende at skulle præsentere sig selv. For hvem præsenterer man sig for? Den følgende præsentation er for dem, der er nysgerrig på, hvem personen bag siden er.

Et spørgsmål som jeg igennem årerne har søgt at besvare for mig er ‘hvad vil jeg huskes for’. Indenfor de sidste 4-5 år er det blevet man tydeligt, at jeg vil huskes som en, der gjorde en forskel i andres liv. Når man sætter sådan et mission statement på ens liv så forpligtiger det samtidig med at det frigiver energier og gøre passioner tydeligere.

Da jeg for 4-5 år siden nåede frem til konklusionen ‘jeg vil gøre en forskel i andres liv’, så skabte det også et gab ift. min nutid og min fremtid. Jeg kunne i den daværende nutid ikke leve efter mit statement. Det var en hård erkendelse at nå frem til, men det gjorde det samtidig ret tydeligt, hvad jeg manglede for i fremtiden at kunne leve efter dette statement.

De sidste 4-5 år har jeg brugt enhver en ledig stund på at blive klogere. Jeg har indhentet viden om mig selv, om hvordan vi som mennesker fungere og ikke mindst omkring hvad der pågår i menneskelige relationer. Udover at jeg har indhentet viden, så har jeg også kastet mig over ambitiøse projekter såsom træningen til en Ironman (Triathlon).

Når det kommer til det enkelte menneskes udvikling, så har jeg søgt al den viden, der var mig tilgængelig indenfor psykologien og i fysiologien. Jeg har anvendt mig selv som forsøgskanin igennem anvendelse af de værktøjer og teorier psykologien har givet mig. Samtidig med at jeg har optimeret min egen energi med de værktøjer og teorier den præstationsprægede forskning indenfor fysiologien præsentere.

Jeg er specielt inspireret af forskere såsom Ralph Stacey, Dave Snowden, Maggie Carrey, Michael White og Torbjørn Sindballe. Jeg er motiveret af ‘filosofiske’ værker af forfattere som Napoleon Hill, Sun Tzu, David Schwartz, Wallace D. Wattles og Dale Carnegie.

Udover forskere og filosofer så inspireres jeg af rollemodeller. Ja, jeg søger at lære alt hvad jeg kan af deres handlen og ageren. Mine rollemodeller tæller Steve Jobs, Jack Ma, Elon Musk og Tony Robbins.

At gøre en forskel i andres liv.

Min mission-statement lyder: “Jeg vil gøre en forskel i andres liv”.

Det kan lyde lidt kitsch og meget åbent. Men der er faktisk en del mening i denne for undertegnede. Hvis du skulle være interesseret i, at få en længere version af ovenstående, så hiv endelig fat i mig.

Jeg er som udgangspunkt et liberalt menneske og mine værdier er præget af en grundlæggende liberal holdning om det frie individ. Dette udspiller sig også i min coaching og i de selskaber jeg engagere mig i. Jeg tror på styrken, viljen og handlekraften i den enkelte og på den enkeltes evne til at gøre en forskel i eget og dermed i andres liv.

Mission Statement
I dialog omkring anvendelsen af kompleksitetsteori i den offentlige sektor. Billedet er taget under mit samarbejde med Incento A/S.

Jeg vil gerne benytte denne side til at sige tak til mine tidligere kollegaer hos Incento A/S. Uden deres sparring, tro på min person og ikke mindst deres udfordring af min lineære tankegang, så var jeg aldrig trådt ud på de udviklende trædesten. Jeg var nok tværtimod blevet i en sikker, tryg og kendt verden.

På de følgende link præsentere jeg mig selv som coach og business coach.

Dennis Farcinsen Leth – hvem er han og hvad vil han mig?

D-Leth – Velkommen til mit multivers – denne er også forside.

Hvis du er interesseret i at samarbejde med mig eller på anden måde ønsker at gøre brug af mine kompetencer, så tøv ikke med at kontakte mig på 21 96 81 17, på mail  eller book en aftale direkte i min kalender, så kontakter jeg dig på det ønskede tidspunkt.

Det skulle glæde mig at hører fra dig.

Share This: