Dennis Farcinsen Leth – hvem er han og hvad vil han mig?

Hvem er Dennis Farcinsen Leth?

Hvad vil han mig?

Lad mig præsentere mig selv. Mit navn er Dennis Farcinsen Leth. Jeg er en mand i min bedste alder og en mand med flere erfaringer på livet end de fleste. På godt og ondt. Mine erfaringer med livet har givet mig stor indsigt i egne og andres handlemønstre. En indsigt som jeg har efterforsket i litteraturen, i mit faglige virke og i mine uddannelser.

Dennis Farcinsen Leth
Dennis Farcinsen Leth

Jeg er interesseret i andre mennesker og det at forløse deres potentiale. Det er min livserfaring, at de fleste af os indeholder et langt større potentiale end vi selv går og tror på. Som individer tror de fleste af os at vi dagligt giver vores bedste. Det er min klare erfaring at det gør de færreste af os, hvilket også kan ses i diverse statistikker for stress, depression og andre mere eller mindre psykisk relaterede lidelser.

Hvad kan Dennis Farcinsen Leth tilbyde dig?

Jeg vil hjælpe dig til at udleve dit potentiale. Til at finde styrken og motivationen til de handlinger der gør, at du lever dit liv efter præcis dine holdninger og værdier og med dit ægte sigte for fremtiden i sigte.

Jeg ønsker at skabe refleksion på din adfærd, dine holdninger og dine handlinger. Jeg ønsker at give dig andre perspektiver på dit liv. Det er igennem denne selvindsigt vi alle vokser som mennesker. Det er her værktøjerne og energien til et lykkelig og afbalanceret liv findes.

Derfor vil jeg dig.

Dennis Farcinsen Leth som Business – Coach

Der findes en del mennesker derude, hvis drømme er større end et almindeligt job kan opfylde. Hvis man ikke går efter sine drømme, så vil man over tid trives mindre som menneske og det kan få en negativ indflydelse på ens liv og ens forhold til omgivelserne. Jeg hjælper derfor en del mennesker med at forløse deres drømme igennem det at give dem muligheden for bibeskæftigelse og/eller en ny fuldtidsbeskæftigelse, hvor de med det rette mindset kan få forløst deres drømme. Deres mindset er måske ikke hvor det skal være fra dag 1 af, men det er der hvor coachingen spiller ind. Over tid vil alle kunne få det rigtige fokus og det rette mindset til at få succes som selvstændig.

Du kan følge mig på de sociale medier her:
Linkedin
Facebook
Google+
Instagram
Endomondo

Interesseret i coaching? Send mig en besked på mail eller ring på 21 96 81 17 for en uforpligtende samtale eller book en aftale direkte i min kalender, så kontakter jeg dig på det ønskede tidspunkt.

Det skulle glæde mig at hører fra dig.

Share This: