Hvordan arbejder du effektivt med ny inspiration

Vi har alle brug for at blive inspireret. Jeg henter selv min inspiration til udvikling i bøger, blogs, youtube og til foredrag/forelæsninger. Det er inspirationen og den efterfølgende refleksion, der giver os idéerne til nye processer vi kan arbejde med.

Hvordan skaber vi ny viden igennem inspiration.
Inspiration er noget man med fordel kan strukturere. Personligt har jeg et mål om at læse minimum 1 bog om personlig udvikling om måneden. Jeg har dagligt afsat tid i kalenderen til 30 minutters net inspiration, hvor jeg læser blogs omkring personlige udviklingsværktøjer og ser youtube videoer omkring motivation. Den sidste ting jeg har en struktureret tilgang til er foredrag/forelæsninger. Jeg skal som minimum til 1 af disse om måneden.

Inspirationen gør det ikke alene. I forlængelse af inspirationen har vi også behov for plads til refleksion. Dette kan man faktisk også strukturere. Det gør jeg igennem daglige gåture, hvor jeg bevæger mig ‘nøgen’ i naturen. Ordet nøgen henviser til en tilstand fra løbeverdenen, hvor man træner uden elektroniske hjælpemidler og alene er fokuseret på de impulser kroppen og kroppens kontakt med naturen giver.

Når man har inspirationen og refleksionen på plads. Så er det vigtigt, at man også har et struktureret fokus på nye handlinger/adfærd. Altså fokusområder man arbejder med i en periode. Jeg har personligt typisk 3-4 handlinger/adfærdsmønstre jeg arbejder med over en måned.

Hvis du arbejder kontinuerligt og med fokus på en handlings-/adfærdsændring i 28 dage så vil der dannes nye nervebaner i din hjerne og handlingerne/adfærden vil fremadrettet blive styret af din underbevidsthed. Det er dog essentielt at du i de 28 dage har fuld bevidsthed om de handlinger/mønstre du arbejder på.

HUSK det kræver et åbent sind / et åbent mindset at hente ny inspiration i almindelighed og at arbejde struktureret hermed i særdeleshed.

At hente inspiration kræver et åbent sind.

Fra inspiration til ny adfærd

  1. få løbende inspiration
  2. hav en fast rutine for refleksion
  3. udvælg 3-4 områder du vil fokusere bevidst på
  4. Arbejd på områderne i 28 dage

Jeg kan anbefale følgende youtube kanaler til inspiration:
HES19motivation

BeInspired

Fightmediocrity

—–

Interesseret i coaching? Send mig en besked på mail eller ring på 21 96 81 17 for en uforpligtende samtale eller book en aftale direkte i min kalender, så kontakter jeg dig på det ønskede tidspunkt.

Det skulle glæde mig at hører fra dig.

Share This: