MyAloeVera – hvordan skaber du en konto?

Tak fordi du gerne vil oprette en konto på min MyAloeVera netbutik. Da netbutikken hostes af tredjepart kan jeg desværre ikke gøre dette mere brugervenligt, men jeg søger med denne beskrivelse at guide dig igennem processen. Det tager små 5 minutter så er du oprettet med en konto.

Du får her en vejledning i hvordan du opretter din konto. Du starter med at gå i venstre hjørne af skærmen og trykke på “log-in” og herefter på opret konto.

Step 1 i skabelse af konto på MyAloeVera.
Step 1 i skabelse af konto.

Når du har trykket på opret konto så får du dette skærmbillede frem.

Step 2 i skabelse af konto på MyAloeVera.
Step 2 i skabelse af konto.

Her indtaster du din e-mail adresse og en af dig valgt adgangskode. Denne adgangskode bekræfter du i feltet “Verificér password.

Du skal herefter sætte et flueben i “Jeg godkender vilkårerne for Forevers Kundeklub” og trykke på opret konto. Du får nu følgende skærmbillede frem.

Step 3 i skabelse af konto på MyAloeVera.
Step 3 i skabelse af konto.

Det er nu tid til at gå i dit mail program. I din mailindbakke vil der være en mail fra Forever Living Products (mailadressen hedder noreply@foreverliving.se). Mailen ser ud således ud.

Step 4 i skabelse af konto på MyAloeVera.
Step 4 i skabelse af konto.

Det sidste step er at du trykker på verificeringslinket. Herfra bliver du ført tilbage til netbutikken. Du kan nu se priser, opdatere din konto og handle.

For god ordens skyld og for de mere visuelle så har jeg også udarbejdet en video der visuelt viser hvad man gør.

Din MyAloeVera konto er nu oprettet.

Du kan vende tilbage til MyAloeVera netbutikken her.

Hvis man skulle have nogen udfordringer med at oprette et login så kan man altid sende mig en mail eller give mig et kald på 21 96 81 17. Man er ligeledes hjertelig velkommen til at anvende disse kontaktinformationer såfremt man skulle have spørgsmål vedrørende produkter, priser eller andet i forbindelse med netbutikken.

#RiseAndShine #Kickstart #EnergyToDoMore

Share This: