Passiv indkomst – fremtidens aflønning?

Hvad er passiv indkomst?

Passiv indkomst er en indkomst, som er baseret på tidligere tiders bedrifter. Det kan bedst sammenlignes med royalties eller patenter.

Passiv indkomst.
Paul McCartney og Michael Jackson under indspilningerne af Say, say, say.

Paul McCartney gav Michael Jackson det gode råd under indspilningen af Say, say, say og The girl is mine, at han skulle sørge for at eje alle rettigheder til egne sange og købe rettighederne til Jackson 5s bagkatalog. Dette råd tog Michael Jackson til sig og købte ikke bare egne rettigheder, men også rettighederne til The Beatles bagkatalog. En stor del af Michael Jacksons formue blev herefter generet del af de royalties han fik for egen musik, men også for de royalties han fik for The Beatles og ikke mindst Paul McCartney’s arbejde. Disse royalties er en passiv indkomst.

Virksomheder bruger store formuer på at bringe nye teknologier til verden. Et godt eksempel herpå er medicinalindustrien som udtager patenter på deres viden. Disse patenter betyder, at de tjener penge såfremt andre anvender deres teknologier. Der findes eksempler på firmaer som reelt set ikke eksistere længere (ihvertfald ikke i deres oprindelige form), men stadig generer store penge på deres patentrettigheder. Det bedste eksempel er nok Kodak. Den generede indkomst er en passiv indkomst.

Network Marketing handler om ‘royalties’ eller rettigheder om man vil. I ethvert Network Marketing koncept har den enkelte business owner muligheden/rettigheden til de tilbagevendende og loyale kunder. Dette sker typisk igennem loyalitetsprogrammer og/eller handelsportaler. Efterhånden som internettet har fundet sin udbredelse og flere handler online, så er muligheden for at skabe en passiv indkomst eksploderet.

Den passive indkomst skabes igennem faste og loyale kundetransaktioner.

En god business owner kører gode kampagner, yder en god service og vænner sine kunder til at handle samme sted hver gang. Det svarer lidt til det en ‘traditionel’ forretningsindehaver gør. Det er denne markedsføring Network Marketing firmaerne betaler deres business owners for.

Til forskel fra den almindelige forretningsindehaver så tjener en dygtig Network Marketing indehaver både på produkterne – direkte salg og på de produkter, som vedkommendes kunder vælger at anbefale til deres kunder. Jo bedre service, des bedre netværk den pågældende business owner har des større er mulighederne for indtjening. Arbejder man derfor koncentreret og målrettet med at skabe sit netværk og kundebase samt skaber gode traditioner for service og loyalitet herigennem, så vil man op det, at man vil generer en passiv indkomst måned efter måned og år efter år.

4-8 timers arbejde om ugen er en bedre arbejdsløshedssikring end de traditionelle a-kasser. Det er samtidig en bedre pensionsopsparing.

Vil du gerne skabe dig en passiv indkomst?

Hvis du skulle have en interesse i at hører mere omkring det at skabe en passiv indkomst og hvad det kræver, så kontakt mig venligst på mail, på telefon 21 96 81 17 eller book en aftale direkte i min kalender, så kontakter jeg dig på det ønskede tidspunkt.

Det skulle glæde mig at hører fra dig.

Share This: