C9 – et hjælpemiddel til en bedre livsstil

C9 eller Change-9 som er produktets fulde navn er et hjælpemiddel frem imod en sundere livsstil. Det er produktet der kickstarter din krop og skaber energien til forandring. C9 er en del af FIT produkt serien fra Forever Living Products. FIT serien er et fuldt program frem imod en sundere livsstil, som sikre, at du ikke bare får sundere vaner ift. din ernæring, men også i forhold til dine aktiviteter i dagligdagen.

C9 er indgangen til en sundere livsstil.
C9 er indgangen til en sundere livsstil.

Jeg kører her i første kvartal en kampagne på produktet. Ved et køb af C9 får du ikke bare de på billedet viste produkter du får også:

  • sparring på din motivation
  • sparring ift. anvendelsen heraf
  • 24/7 rådgivning og vejledning
  • shaker og drikkedunk uden beregning
  • Medlemsskab af eksklusiv inspirations gruppe på facebook

Køb af C9 – Change-9

Du kan købe produktet her. Vær opmærksom på at der findes 2 smagsvarianter af produktet – chokolade og vanilje. Vælg den smag som passer dig bedst. Du skal ikke tilføje shaker og drikkedunk til dit køb medmindre du ønsker mere end 1 af hver.

I webshoppen er du nød til at oprette et log-in for at bestille produkterne. Jeg har udarbejdet en vejledning omkring dette og den finder du her.

Produktpolitik

Der er fuld tilfredshedsgaranti på produktet. Det betyder, at du indenfor 90 dage fra køb har mulighed for at refundere produktet og få dine penge tilbage.

Køb nu


C9 – boksen indeholder:

2 x Forever Gel Ultra
1 x Forever Ultra (proteinpulver) – enten Vanilje eller chokolade
1 x Forever Fiber
1 x Forever Therm
1 x målebånd
1 x håndbog/vejledning for de 9 dages kickstart

Du kan læse mere om Forever Living Products – FIT serie her. Her finder du også inspiration til din træning og din kost. Du kan løbende følge min træning og få indblik i de værktøjer jeg arbejder med i hverdagen ved at følge min tri-side på facebook. Denne side finder du her.

Share This: